Новини

За годинну появу в крамниці Мерая Кері отримала 300 тисяч доларів

21 сентября 2017

Виконавиця пісні «The All I Want for Christmas is You» поклала до кишені вагомий чек, відвідавши поп-ап-магазин у Нью-Йорку у вівторок ввечері. 300 тисяч доларів їй дісталися без концерту.

«Назвімо це 45 хвилинами. Як було заздалегідь узгоджено, вона саме з’явиться, але не виступатиме. Шанувальники залюбки подивилися б її виступ, але їм і це принесло втіху», – розповіло джерело «New York Daily News».

Попри солідну суму, співачка, кажуть, іще й запізнилася на подію. Вона прибула о пів на восьму вечора, тобто публіка чекала її 90 хвилин.

Інсайдер продовжив: «Їй не довелося нічого робити. Просто з’явитися, трохи побути на заздалегідь зазначених локаціях. Вона перебуває в місті, тож чому б не підзаробити грошей?».

Представник магазину меблів та декору повідомив: «Ми дуже раді співпрацювати з Мераєю в цей святковий сезон, але ми не коментуємо приватні бізнес-питання».

Святковий період буде для співачки вельми гарячим. Вона готується до події «Hot for the Holidays», яку організовує репер Баста Раймс у Нью-Джерсі п’ятого грудня. Зіркова мати двох дітей і палка шанувальниця Різдва також задіяна на заходах, пов’язаних іх дитячою книжкою, названою ім’ям її різдвяного хіта. Ще вона є режисером фільму «A Christmas Melody», який буде представено на американському телебаченні 15 грудня.