Новини

Заарештовано непроханого гостя Лани Дел Рей

21 сентября 2017

Виконавиця «Born to Die» нині проводить ремонт у будинку, що розташований на узбережжі Малібу. Порушника помітив будівельник, який оглядав територію в понеділок, 30 листопада. Джерело в поліції повідомило «Entertainment Tonight», що непроханий гість начебто перетворив гараж на житлову площу. Він, правда, зник до того часу, як туди прибули власники. Чоловік забув прихопити лептоп і різні нотатки, в яких ішлося про те, що він має «духовний зв’язок» із Ланою.

Співачка, яка відома своєю приватністю, не контактувала з підозрюваним, описаним як 19-річний білий парубок. Його, за повідомленнями, розшукали в Санта-Моніці у вівторок, першого грудня, та заарештували.

Вважається, що непроханий гість нещодавно приїхав із Канзасу до Каліфорнії. Після проникнення в помешкання зі зломом, чоловік поцупив у Лани одну з її книжок, повідомляє «TMZ».

Представник Лани поки що не коментував арешт.

Співачка переїхала в дім за три мільйони доларів у Малібу в червні. Цікаво, що так вона намагалася уникнути одержимих шанувальників, які вешталися навколо її попередньої нерухомості в Лос-Анджелесі.