Новини

Зейн і Перрі: ніякого весілля

21 сентября 2017

Виконавець заручився з учасницею Little Mix Перрі Едвардс 2013 року. Він залишив свій гурт у березні. Частково це було пов’язано з тим, що Зейн хотів проводити більше часу з коханою. Це підтвердив одногрупник артиста Ліам Пейн. Та, схоже, він не готовий аж надто зближуватися з Перрі, оскільки шлюбними путами вони себе найближчим часом не пов’яжуть.

«Я не знаю, коли буде весілля. Ми, як і раніше, плануємо його, але я наразі дуже зайнята новим синглом Little Mix „Black Magic”. Я і Зейн хочемо, щоб це було досконало, тож як тільки я матиму більше часу, ми його сплануємо. Сумніваюся, що весілля відбудеться цього літа, я повідомлю вас!», – розповіла співачка британській газеті «The Sun».

Тим часом деякі «дайрекшионісти» незадоволені появою в житті Зейна Перрі Едвардс. Вони порівнюють її з дружиною Джона Леннона Йоко Оно, котра, як подейкували, спричинила проблеми всередині The Beatles. Та Перрі не переймається через це. Вона просто тішиться можливістю частіше бачитися з нареченим. «Приємно з ним більше проводити часу. Ми пораємося на кухні, він великий шеф-кухар», – зазначила виконавиця. Її одногрупниця Джесі Нельсон додала: «Вони ніколи не припиняють готувати страви. Вона мені неодноразово розповідала щось на кшталт: „Зейн зробив мені це, Зейн зробив мені те”. Я ж цікавилася: „А чи може він приготувати щось і мені?”».