Новини

Засновник «Гластонбері» воліє бачити на сцені фестивалю Oasis та Тейлор Свіфт

21 сентября 2017

Переважна більшість власників квитків затамували подих  та схрестили пальці у надії побачити наступного року на сцені фестивалю Тейлор Свіфт та Oasis. Про таку можливість розповів його засновник Майкл Івіс. За словами 79-річного промоутера, він особисто веде перемовини із зірковими артистами.

«Я багато спілкувався із Ноелем та Ліамом. Хіба не чудово було б знову побачити їх на «Гластонбері», особливо після розпаду Beady Eye, – запитує Івіс.

І якщо для рокерів (за умови, що колектив об’єднається) це буде не перший виступ на цьому фестивалі, то Тейлор Свіфт може вперше піднятися на сцену легендарного заходу.

«Класно, якби Тейлор Свіфт продовжила справу Доллі Партон, тим більше, що вона кантрі-виконавиця», – розмірковує промоутер.

Ймовірність такого розвитку подій дуже висока, оскільки 24-річна співачка якраз у цей час подорожуватиме Британією із туром на підтримку «1989». А от фаворити букмекерів – Fleetwood Mac та Queen – за словами Івіса, точно не будуть хедлайнерами «Гласто 2015».

Нагадаємо, що 120 000 квитків на майбутній фестиваль розлетілися за 27 хвилин. І це при тому, що на момент продажу не було відомо жодного артиста з лайнапу.