Новини

Завершився чвертьфінал конкурсу «Нова хвиля»

21 сентября 2017

У Києві завершився чвертьфінал конкурсу «Нова хвиля». Провідні діячі шоу-бізнесу, зокрема композитор Ігор Крутой і співачка Джамала, визначили переможців.

Молоді українські виконавці підуть слідами Джамали та Анастасії Петрик. Півфіналістів конкурсів «Нова хвиля» і «Нова хвиля junior» визначено. Упродовж цілого дня Ігор Крутой, Костянтин Меладзе, Брендон Стоун та інші діячі шоу-бізнесу прослуховували учасників музичного змагання.

Фіналістка «Нової хвилі — 2009» Джамала, яка цього року ввійшла до складу журі, зізналася, що вона не на жарт хвилювалася за конкурсантів.

Жодних поступок, тільки справедливе оцінювання. Таким був девіз суддів національного конкурсу. І їхні думки виявилися більш ніж категоричними. Попри всі сподівання, популярні українські артисти «Freedom Jazz», Наталія Гордієнко та Олександр Кривошапко відбору не пройшли. Півфіналістами «Нової хвилі», на яких чекає наступний етап змагання, стали:  Марія Яремчук, Олександр Онофрійчук, Галина Безрук та Нілуфар Расулмухамедова. А от у півфіналі «Нової хвилі junior» виступатимуть Юрій Привика, Вікторія Литвинчук, Юлія Прохоренко та Ірина Степанова.

За право виступати на головній сцені «Нової хвилі» учасники від України вже днями боротимуться в Москві.