Новини

Зазирніть за лаштунки життя Тейлор Свіфт: з’явився трейлер докуменального фільму «Міс Американа»

22 января 2020

Вийшов перший трейлер майбутнього документального фільму про Тейлор Свіфт «Міс Американа».

У стрічці відобразили залаштункове життя виконавиці, роботу в студії звукозапису та виступи. Проєкт продемонструють 31-го січня на одному з американських сервісів потокового мультимедіа, а також в деяких кінотеатрах після прем’єри на кінофестивалі «Санденс» завтра, 23-го січня.

У трейлері Свіфт розповідає про рішення розкрити свої політичні переконання. Її раніше критикували за відмовчування на цю тему.

«Мені потрібно бути на правильній стороні історії, – говорить зірка та додає: Я почуваюся дуже добре у зв’язку з тим, що більше не мовчу, і це моє рішення».

Артистка також розповіла, як її формували боси:

«Протягом усієї моєї кар’єри керівники лейблів говорили, що симпатична дівчина не спонукає їх думати. Гарна дівчина усміхається, махає ручкою і каже: «Дякую!» Я стала тою, ким усі хотіли, щоб я була».

Переглядайте трейлер до кіно «Міс Американа» нижче.

Документальний фільм описали як «сирий емоційний погляд на одного з найвідоміших митців сучасності під час трансформаційного періоду в її житті, коли вона вчилася сприймати себе не лише як авторку пісень і виконавицю, а й як жінку, використовуючи всю силу свого голосу».

Учора, 21-го січня, також підтвердили, що Свіфт видасть нову музику разом із «Міс Американою». 31-го січня прибуде свіжа пісня під назвою «Only The Young», яка лунатиме в документалці.