Новини

Зблизилися? Кеті Голмс знову помітили разом із Джеймі Фоксом

21 сентября 2017

Навколо Кеті Голмс і Джеймі Фокса точаться чутки про зближення. Разом їх побачили на святкуванні 48-ого дня народження актора і музиканта в Нью-Йорку, 12 грудня. Під час вечірки зірка «Непристойної поведінки» була усміхненою, що доводять знімки, отримані ресурсом «TMZ».

Як повідомили кілька джерел, саме друзі Джеймі влаштували для нього несподіваний захід. Актор із «Людини-Павука 2: Високої напруги» вітав гостей у чорних сорочці та костюмі. Кеті завітала на подію в одязі такого ж кольору – чорній сукні. Одначе, їхніх обіймів чи поцілунків ніхто не помітив.

Серед інших знаменитостей, які завітали на вечірку з приводу дня народження, були Аліша Кіс і Дженніфер Гадсон. Акторка з «Дівчат мрії» виконала пісню «And I Am Telling You». На відео, оприлюдненому вебсайтом, можна побачити як іменинник разом із гостями тішиться від її виступу.

Чутки про знайомство Кеті та Джеймі вперше зявилися 2013 року, коли їх помітили за танцями на вечірці в Іст-Гемптоні, Нью-Йорку. Раніше цього року 36-річну акторку заскочили на летовищі за тим, що вона по телефону казала Джеймі «люблю». Як повідомлялося, незабаром після того вона попрямувала на зустріч із ним в лос-анджелеський готель.