Новини

Зейн Малік розповів про вихід із One Direction, наречену та сольну кар’єру

21 сентября 2017

Після низки повідомлень у ЗМІ про від’єднання Зейна Маліка від гурту, екс-учасник 1D нарешті порушив своє мовчання, та розповів про причину, яка спонукала його зробити такий крок. В ексклюзивному інтерв’ю британській газеті «The Sun» артист поділився здивуванням з приводу того, що весь світ так відреагував на його вихід із гурту:

«Це зводить із розуму, дико та трохи божевільно. Але в той же час я ніколи не відчував, що так контролюю своє життя. І я відчуваю, що роблю правильно. Правильно для себе та для хлопців, тож почуваюся добре».

Також 22-річний виконавець сказав: «Я намагався зробити те, що не приносило мені задоволення, заради інших людей. Нехай мене й розлюблять шанувальники, та я більше не можу цього робити. Це не означає, що я повернувся до них спиною чи щось таке. Просто я не можу більше цього робити, бо це не моє».

Під час інтерв’ю він спростував повідомлення про те, що залишив колектив через напруження в стосунках із колегами. За словами Зейна, ці звістки неправдиві, а робота з одногрупниками відбувалася в сприятливій атмосфері. У цьому плані вони, мовляв, були чудовими. І виконавці розуміли, що Маліку більше несила зоставатися в колективі.

Що стосується Перрі Едвардс, то вона підтримала рішення Зейна. Коли його запитали про візит до студії звукозапису через день після анонсованого виходу з One Direction, артист зазначив, що працює над новим сольним проектом, а допомагає йому в цьому продюсер Naughty Boy. Навіть більше: він повідомив «The Sun», що експериментує з репом.