Новини

Зейн Малік скасував шоу в Дубаї через постійне занепокоєння

21 сентября 2017

Колишній учасник One Direction не виступав на балу в Лондоні 16 червня, бо відчував, що йому буде нелегко виконати соло наживо. Тепер він знову відмовився виступати з тієї ж причини. Зейна 7 жовтня чекали в Об’єднаних Арабських Еміратах. Але 6 вересня організатори концерту навели в прес-релізі слова Зейна. Виявляється, він ніяк не налаштується на шоу.

«Останні три місяці я працював над тим, щоб подолати свою тривогу стосовно сольних виступів. Помічаю, що успіхи є, але сьогодні я зрозумів, що почуваюся не досить упевнено. Тому поки й не можу наважитися на заплановані у жовтні шоу у Дубаї», – зазначив Малік.

Гендиректор івент-агенції Томас Овесон прокоментував це так: «Хоч я і розчарований, що ми не влаштуємо 7 жовтня концерт у Дубаї, ми цінуємо чесні вибачення Зейна та бажаємо йому всього найкращого у майбутньому».

Зейн не єдиний співак, який бореться з тривожними настроями. Каміла Кабелло з «Fifth Harmony» 2 вересня покинула гурт посередині виступу в Сент-Луїсі. Потім вона просила вибачення в шанувальників у Снепчаті. За словами виконавиці, емоційний стан не дозволяв їй продовжити виступ. 4 вересня вона повернулася на сцену в Далласі.

Через ті самі напади паніки та депресію, що виникли як побічні ефекти захворювання на вовчак, Селена Ґомез узяла невизначену перерву в гастролях.

Коли Зейн скасував свій виступ у червні, він написав в Інстаграмі: «На жаль, занепокоєння, що стосується живих виступів, яке переслідувало мене протягом останніх кількох місяців, не притлумилося… Ураховуючи важливість події, це було найбільше занепокоєння в моїй кар’єрі».