Новини

Zendaya представила кліп на пісню «Neverland»

21 сентября 2017

Зірка телесеріалу «Breaking Bad» утілив у ролику таємничого чоловіка, який допомагає Дісней-зірці потрапити до зачиненого театру. Zendaya намагається пробратися всередину мистецького закладу вночі, щоб порепетирувати. Аж тут і з’являється у вишуканому костюмі персонаж Кренстона, який відчиняє їй двері. Артистка ходить порожньою залою, співає і танцює з низкою танцюристів, серед яких зненацька виникає і Максим Чмерковський.

Після виконаної композиції Zendaya залишається на сцені сама. Тим часом персонаж Кренстона сидить у першому ряду зали та дає 19-річній виконавиці деякі поради. «Кажуть, щоб досягти успіху в цьому бізнесі, тобі потрібен гачок», – говорить він, перш ніж зникнути.

 

Режисером кліпу стали Бред Фурман, Максим Чмерковський та Ян Іствуд відповідали за хореографію.

«Я в такому захваті від нагоди показати історію Neverland’у через власне бачення. Це неймовірна честь – працювати з Браяном Кренстоном і так чудово об’єднати зусилля з Максом і Яном, які своєю хореографією зробили це відео крутим і захопливим. Сподіваюся, „Neverland” надихатиме шанувальників так само, як мене надихнула бродвейська постановка „Finding Neverland”».