Новини

Зейн Малік заспівав про силу кохання в романтичному трекові «There You Are»

12 декабря 2018

Британський співак описав безсмертну любов до своєї дівчини. У супроводі повітряних мелодій артист заспівав про те, наскільки потребує її під час розпачу, хвороби і навіть коли все добре. Іще він описав безлад, який коїться в його житті без неї.

«О, так, ти – моя тверезість, Коли я валяюсь на підлозі», – зазначає виконавець, а також додає, що може чути її дзвінок, коли в нього відбувається «падіння» і «втрата себе».

Колишній учасник One Direction також співає під синтезаторний звук:

«Тільки ти знаєш мене таким, яким знаєш. Тільки ти пробачаєш, коли я шкодую. Навіть коли я дав маху. Ось яка ти».

Ураховуючи романтичність треку, недивно, що шанувальники побачили в його героїні дівчину-модель артиста. «Ця пісня про Ґіґі Гадід і ніщо не може змінити мою думку», – ідеться в одному з коментарів.

«There You Are» – одна з композицій із майбутнього диска Зейна «»Icarus Falls», котрий потрапить на полиці крамниць уже післязавтра, 14-го грудня.

Міжнародна версія студійника включатиме двадцять сім треків, а японська – два додаткові «Still Got Time», записаний із PartyNextDoor, і «Dusk Till Dawn» із Сією Ферлер.

«Icarus Falls» спочатку мав дістатися публіці у вересні 2017-го, але виконавець «Pillow Talk» вирішив посунути дату релізу у зв’язку з довершенням платівки. Раніше він розповів: «Щодня я знаходжу іншу пісню, яку згодом замінюю на ще одну. Ось чому досі не оголошую дату видання альбому. Навіть якщо диск уже видається готовим і в мене є достатньо матеріалу, я все одно то там, то там щось змінюю».