Новини

Жан-Клод Ван Дам зніметься в римейку стрічки «Кікбоксер»

21 сентября 2017

В оригінальній кінокартині, яка вийшла на екрани 25 років тому, Ван Дам утілив студента гуртка бойових мистецтв. Тепер, за повідомленнями «The Hollywood Reporter», зірка екшинів має зіграти вчителя. Роль мала дістатися акторові з «Форсажу 7» Тоні Джа, однак він був змушений розпрощатися зі зніманнями цього фільму, оскільки не зміг би поєднувати робочі графіки. 

Разом із Ван Дамом у новій стрічці має знятися зірка «Вартових галактики» Дейв Батіста, а також актори із «Першого месника: Другої війни» Джордж Сент-П’єр і Ален Муссі, який раніше знявся в «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього».

Зніматиме римейк режисер Джон Стоквелл за сценарієм Дмітрія Логотетіса і Джима Макгранта. Роль Курта Слоуна, яку в оригінальній частині фільму зіграв Ван Дам, дісталася вищезгаданому Муссі.

За сюжетом, головний герой вирішив дізнатися секрет кікбоксингу, щоб помститися за смерть свого брата. Того вбив негативний герой стрічки на ім’я Тонг По, образ якого приміряв Батіста. Знімання розпочнуться цього тижня в Новому Орлеані.