Новини

Жарти Лілі Аллен можуть обернутися доганами для поліцейських

21 сентября 2017

29-річна виконавиця Лілі Аллен вирішила покепкувати, прибувши до аеропорту Голд Кост, що в австралійському штаті Квінсленд. Вона попросила одного з правоохоронців, які працювали на території летовища, зробити з ним світлину на пам’ять. Артистка домовилася, що для фото її закують у кайданки та поставлять на коліна. Полісмен погодився виконати прохання Аллен.

Співачка оприлюднила світлину на своїх сторінках у соцмережах – у Твіттері та Інстаграмі. Користувачі фотохостингу засипали пост коментарями: «Ти потрапиш до в’язниці?», «Ха-ха, ласкаво просимо до Австралії», «Це по-справжньому?», «Тільки в Квінсленді». Дехто засумнівався в побаченому. Одна з послідовниць написала: «Ха-ха, Лілі, ти розігруєш нас, ти усміхаєшся».

Недовірливі юзери мали рацію: артистка лише пожартувала. Проте в керівництва Australian Federal Police це не пробудило почуття гумору, тож у рядах правоохоронців тепер шукатимуть учасника фоторозіграшу.

Очевидно, аби замести сліди, Лілі Аллен видалила ці свої пости. Однак, те, що потрапляє до інтернету, важко звідти стерти. На Твіттері сторінку артистки читає майже п’ять мільйонів, а в Інстаграмі – понад 525 тисяч користувачів. З приводу цієї події ні Лілі Аллен, ні її представники, поки що не дали ніяких пояснень.