Новини

Зірка «Теорії великого вибуху» розповіла про божевільні заручини

21 сентября 2017

Кейлі Куоко звикає до статусу нареченої. Акторка готується до весілля і не втомлюється коментувати заручини. От і під час нещодавньої зустрічі з журналістами зірка не втрималася. Вона розповіла, що зі спортсменом Генрі Кавіллом заручилася після трьох місяців стосунків. І хоча свій вчинок вважає дещо божевільним, утім, анітрохи не шкодує про нього.

В інтерв’ю зірка серіалу «Теорія великого вибуху» зізналася, що в неї і Генрі завжди були спільні друзі. Тож знайомство з коханим Кейлі називає долею. За словами акторки, з першої хвилини в неї виникло відчуття,що вона знає Кавілла все життя.

Саме тому, коли Генрі запропонував Кейлі руку й серце, вона не вагалася з відповіддю. А сталося це несподівано, каже акторка. Пара начебто проводила звичайний вечір, розважалася та сміялася. Раптом Генрі розпочав сварку та навіть штовхнув Келлі. А коли вона зібралася дати йому здачі, дістав із кишені обручку й освідчився в любові. Це стало справжнім сюрпризом, зазначає акторка.

Нагадаємо, Кейлі Куоко і Генрі Кавілл вперше з’явилася на публіці разом минулого місяця. Раніше акторка таємно зустрічалася з колегою по серіалу Джонні Галецьким. А також була заручена з розробником комп’ютерних ігор Джошем Рєзником.