Новини

Зірки «Людей у чорному 3» відвідали прем’єру в Берліні

21 сентября 2017

Вілл Сміт, Джош Бролін і Ніколь Шерзінгер з’явилися на прем’єрі «Людей у чорному 3» в Берліні. Зірки потішили шанувальників автографами й спільною фотосесію, а дружила Вілла Сміта навіть встигла здійснити шопінг.

«Люди в чорному 3» дісталися до столиці Німеччини. У Берліні відбулася прем’єра нової частини фільму про суперзасекречених спецагентів, яку відвідали Вілл Сміт, Джош Бролін і Ніколь Шерзінгер. Зірок зустрічало чимало шанувальників. За деякими підрахунками, фанів налічувалося аж сім тисяч.

Джош Бролін, актор: «Це весело, бо я був у Берліні лише раз, коли презентував “Справжню мужність”. І той мій візит був просто чудовим, люди зустрічали нас так само тепло. Їх було дуже багато, безліч людей».

Приязність фанів не могла не підкупити й Вілла Сміта. Зірка «Людей у чорному» радо фотографувався з усіма охочими й розписувався на всіх можливих поверхнях. Та прем’єра була не єдиною причиною приїзду Сміта до Берліна. У місті Вілл, його дружина, актриса Джада Пінкетт Сміт, і діти пройшлися магазинами. На камеру актор навіть поділився досвідом виховання малечі.

Вілл Сміт, актор: «Знаєте, дітей ми ніяк не обмежуємо у виборі захоплень чи майбутньої професії. Нехай вони пробують себе в різних сферах і вирішують самі, що хочуть чи не хочуть робити. Якщо хтось із них обере сферу розваг, то я тільки допомагатиму».

Цікаво, що під час одного з американських шоу донька Вілла Сміта і Джади Пінкетт на ім’я Вілоу дала несподівану відповідь на запитання «Що б ти змінила у своєму житті, якби могла?». 12-річне чадо зірок відповіло, що не хотіло б бути знаменитим. Що ж до фільму «Люди в чорному 3», то в німецьких кінотеатрах його прокат розпочинається 24 травня. В Україні картину показуватимуть із тієї ж дати.

aptn