Новини

Злата Огнєвіч випустила кліп, який півроку був під забороною

21 сентября 2017

Знімання кліпу «За літом, за весною» відбувалося ще на початку липня 2016 року, але на численні запитання журналістів Злата говорила про те, що у відео багато графіки і її промальовує команда з Польщі на чолі з режисером Юрієм Морозовим. Крім цієї затримки виходу кліпу була ще одна — найважливіша.

Пристрасні обійми й поцілунки Злати з головним героєм — чарівним індусом — не тільки епатували, а й викликали суперечності у відносинах Злати з її коханим, який і без того постійно ревнує артистку до чоловіків-шанувальників.

Побачивши чорновий варіант відео «За літом, за весною» коханий артистки був, м’яко кажучи, незадоволений ситуацією, через те, що в кліпі присутні кадри весілля та інших атрибутів цієї церемонії… Чимало місяців знадобилося Златі, щоб знайти компроміс у ситуації зі своїм чоловіком і не втратити деталі кліпу, в яких весь сенс.

І ось нарешті Злата Огнєвіч все-таки змогла знайти рішення щодо пікантних кадрів у своєму новому відео «За літом, за весною» і в підсумку презентація цього неоднозначного кліпу все ж відбулася.

За словами артистки, сенс цього відео за півроку трохи змінився. Якщо раніше вона просто хотіла втілити обряд індійського весілля і показати історії людей, які вміють радіти життю, то зараз ця відеоробота стала символом її любові і вміння знаходити компроміс заради важливих стосунків.