Новини

Знаменитості почали вітати фанів зі святами

21 сентября 2017

У знаменитостей що не день, то свято. А новорічні дні — це ще й нагода гарно розважитися. Тож і відзначати вони почали заздалегідь. Соціальні сторінки зірок уже рясніють численними привітаннями і знімками з тематичними переодяганнями. Ріанна, до речі, напередодні Різдва влаштувала з друзями піжама-party. Зірка одягла малинову напівпрозору сорочку і чорні панчохи. Фотозвіт виклала в Інтернет. Тейлор Свіфт опублікувала відео зі свого дитинства. На екрані чотирирічна Тейлор у червоній піжамі отримує поздоровлення до Різдва від родичів.

Іван Ургант перед Новим роком переплюнув саму Вєрку Сердючку. Принаймні, такий висновок зробили його шанувальники. Актор оприлюднив своє фото в костюмі ялинки. Певно, так на Івана вплинуло знімання у фільмі «Йолки 3». Ангел Victoria’s Secret Алессандра Амбросіо також сфотографувалася в новорічному образі. Але поряд із ялинкою, стоячи на драбині. Подібні світлини виклали Джессіка Альба, Лорен Конрад та Гвен Стефані. А Фаррелл Вільямс зізнався, що кожного року з нетерпінням чекає Різдва. Адже це — чи не єдиний день, коли він може побути з родиною.

Фаррелл Вільямс, музикант: «Як і в будь-яке інше Різдво, цього року зі мною будуть усі мої рідні і близькі. Слід радіти кожній миті поряд із родиною і просто бути вдячним. Це — єдиний день, коли я можу насолодитися спілкуванням з членами моєї сім’ї. Хочу побажати їм найкращого».

Келлі Озборн здійснила новорічний шопінг. Зірка придбала кілька речей, у яких планує відзначати Різдво і Новий рік. Кендал Дженнер купила домашнім улюбленцям яскраві капелюшки, а Хлої Кардашіан попрактикувалася накривати святковий стіл. Зірка реаліті-шоу також розповіла, як цього року добирала подарунки.

Хлої Кардашіан: «Кім завжди дає мені список своїх побажань. Це, з одного боку, полегшує завдання, а з іншого, ускладнює. А от Кортні ніколи не розповість, про що мріє. Вона любить сюрпризи. З іншими все дуже легко. Я люблю ходити по магазинах і робити покупки, але цього разу скористалася послугами інтернет-магазинів. Це зручно».

Кара Делевінь уже розпочала святкувати. Вона не тільки сфотографувалася із Санта Клаусом, а й сама приміряла червоний капелюх. Несподіваний сюрприз зробили дівчині й шанувальники. Вони надіслали моделі листівку-колаж із її світлин та доповнили все різдвяним вітанням. У відповідь на це Кара записала жартівливе відеопривітання.