Новини

Знімання кліпу на пісню Megan Thee Stallion і Нікі Мінаж перервала поліція

15 августа 2019

Кліпмейкери й артисти планували підготувати відеоверсію пісні «Hot Girl Summer». Правоохоронці обірвали їхню діяльність, оскільки виконавиця не отримала належного дозволу на проведення знімання.

Як повідомляє «TMZ.com», зірка, чиє справжнє ім’я Меґан Піт, знімала промо в мікрорайоні Маунт Олімпус у Голлівуд-Хіллз у п’ятницю 9-го серпня. Аж раптом на місце події прибули представники Лос-Анджелеського департаменту поліції.

Гітмейкерка «Big Ole Freak» запросила на знімання реперів Нікі Мінаж та Ty Dolla $ign, які записалися для пісні. Тріо було готове пройти до будинку, який вони забронювали як основну локацію для екранізації, аж тут їм це заборонили.

Джерело з правоохоронних органів розповіли виданню, що хтось повідомив про відеосесію полісменам, які прибули на місце події та швидко припинили виробничий процес.

Одначе виконавці від створення музичного ролика не відмовилися. Вони зімпровізували – вирішили зніматися за межами Лос-Анджелеса, де їм удалося завершити знімання.

На залаштунковому кадрі, яким поділився Ty, справжнє ім’я котрого Тайрон Вільям Ґріффін-молодший, видно білу скульптуру коня, Маґан у відвертому вбранні та самого Тайрона, що стоїть поряд і тримає в руці цуценя французького бульдога.

Щодо пісні «Hot Girl Summer», то її представили раніше.