Новини

Zucchero розповів про умови свого перебування в столиці

21 сентября 2017

Так, до Києва Zucchero прилетить з командою, що складається з 23 осіб. У 61 рік Zucchero відмінно виглядає, а щоб завжди бути у формі, він стежить за собою, активно займається спортом, багато бігає. Можливо, саме з цієї причини за дві години до початку концерту на майданчик потрібно запросити професійного масажиста, неодмінно дівчину.

В їжі артист не дуже перебірливий, але теж не так простий, як може здатися на перший погляд. Zucchero любить рибу, поглинає її кілограмами. Зокрема, на обід просить подати карпачо з лосося, тунця і меч-риби, а на гарнір — варений рис. Як справжній італієць, музикант обожнює пармезан, оливкову олію і лимони. Ще в його гримерці обов’язково мають бути суші.

Сам Zucchero віддає перевагу слабоалкогольному рожевому вину, а його команда, схоже, знається на міцних напоях. Після саундчеку музикантам Zucchero потрібно принести в гримерку горілку, віскі Knob Creek неодмінно 9-річної витримки, просеко і багато грейпфрутів.

Можливо, через насичений гастрольний графік вся команда не уявляє свого життя без кави: цей напій італійці готові поглинати відрами і просять, щоб на майданчику весь час стояла кавоварка. А ось за лаштунками біля сцени сам артист просить поставити кулер з 10 кілограмами свіжозамороженого льоду. Саме талу воду, незважаючи на заборони лікарів, артист п’є під час виступів.

Нагадаємо, Zucchero відомий не тільки своїми романтичними композиціями, а й співпрацею з Лучано Паваротті, Андреа Бочеллі, Стінгом, Джо Кокером, Боно, Еріком Клептоном, Полом Янгом та іншими. У послужному списку Zucchero багато нагород: окрім того, що він був номінований на найпочеснішу музичну премію «Греммі», він в різні роки отримав дві статуетки World Music Awards і шість Wind Music Awards. З двадцяти випущених дисків, три стали «мільйонниками».

У Києві концерт Zucchero відбудеться 14 вересня в Палаці «Україна».