Новини

Андрій Блінов керуватиме PR&Digital-напрямком М1 та М2

6 Травня 2024

До команди телеканалів М1 та М2 приєднався Андрій Блінов, який обійняв посаду очільника напрямку PR & Digital телеканалів М1 та М2.

“М1 та М2 впевнено продовжують бути лідерами музичного телебачення України. Настав час для змін – нові виклики, нові ідеї та інші інструменти. Ми продовжимо створювати новий контент для зростання нашої аудиторії та популяризації української музики. Бажаю успіхів Андрію в досягненні цілей. Я переконана, що він принесе свіжий погляд у комунікацію телеканалу з громадськістю та артистами, а також разом із новими спеціалістами вибудує роботу наших соціальних мереж”, – зазначила генеральна продюсерка телеканалів М1 та М2 Натела Чхартішвілі-Зацаринна.

Андрій Блінов працює у сферах PR, Digital, Media та менеджменту артистів із 2018 року. Зокрема з 2019 по 2020 рік був спеціалістом зі зв’язків із громадськістю та пресою й digital-менеджером телеканалів М1/М2 та M1 Agency. 

“Я радий знову стати частиною телевізійної команди М1 та М2. Разом ми будуємо нові цілі, водночас цінуючи довіру наших глядачів. Я бачу великий потенціал та можливості саме у комунікаціях каналу з аудиторією. Ми хочемо вдосконалити PR та Digital напрямок, який відіграє важливу роль у розвитку сучасних українських медіа”, – підсумував Андрій Блінов.