Новини

2 Chainz годує безхатьків після того, як скасували відкриття його ресторанів в Атланті

28 апреля 2020

2 Chainz обрав людяність замість прибутків під час пандемії коронавірусу. Кілька днів потому, як його ресторани в Атланті так і не відчинили двері, виконавець «Birthday Song» вирішив запланований день перевідкриття зробити днем безкоштовного харчування безпритульних.

У понеділок 27-го квітня 42-річний артист повідомив в інстаграмі:

«Замість того, щоб сьогодні відкрити ресторан, ми вирішили нагодувати безхатьків».

Поряд із цим артист виклав відео, як ходить вулицею біля свого закладу в масці та пальчатках.

Разом зі своїм партнером Снупом Діллардом, гітмейкер «Rule the World» нагодував курячою пастою з часниковим маслом сто двадцять осіб. Як повідомили на ресурсі «TMZ», вони дотримувались інструкцій щодо COVID-19: люди в черзі стояли з дистанцією в два метри. Також артист дарував обіди людям, які живуть на вулиці, коли їздив по сусідству.

Кількома днями раніше, 2 Chainz і його бізнес-партнер поділилися планом відновлення діяльності своїх закладів після того, як губернатор Джорджії Браян Кемп оприлюднив суперечливе рішення. Ішлося про дозвіл перевідкривати невеликі заклади. Одначе після гострої критики від затії довелося відмовитися.

Коли 2 Chainz у понеділок виклав знімки, на яких годує безхатьків, він також дорікнув ЗМІ:

«Кладу свою лепту задля змін! А що ви робите окрім того, що критикуєте молодих чорних підприємців? Що сталося з сьогоднішніми ЗМІ? Годування безпритульних – це не так цікаво?»

Незабаром після цього Chainz повідомив шанувальників та прихильників про те, що вирішив «відкритися [відкрити заклади] лише для роботи на виніс».

Поряд із серією знімків, на котрих зафіксовані стравописи з цінами, він написав:

«Цього тижня варіанти їжі нескінченні! Стежте за оновленнями на нашій сторінці».