Новини

50 Cent оголосив про своє банкрутство

21 сентября 2017

Кертісу Джексону тепер вже не до сміху. Відразу після постанови американського суду виплатити моральне відшкодування Ластонії Левістон у розмірі п’яти мільйонів доларів, репер оголосив про своє банкрутство. Адвокати музиканта подали заяву до американського Суду з банкрутств, у якій повідомили про великі борги свого клієнта, що коливаються у межах 10-50 мільйонів доларів.

Цікаво, що більшість прихильників репера іронічно сприйняли звістку про банкрутство свого кумира. Особливо гострі на язик відразу запропонували скинутися по 50 центів для 50 Cent’а.

Нагадаємо, що кілька днів тому американське правосуддя постановило реперу сплатити кругленьку суму за моральну шкоду колишній коханій Ріка Росса якої той завдав після публікації її приватного відео із колишнім коханцем Морісом Мюрреєм

Скандальна історія тягнеться із 2010 року, коли Кертіс аби насолити своєму супернику Ріку Россу оприлюднив 13-хвилинне відео із його тодішньою обраницею. На ньому Джексон у непристойних виразах коментує усе що там відбувається та усіляко намагається принизити свого конкурента.

Цікаво, що відео Кертісу передав сам Моріс, чи то ображений на свою екс-коханку, яка почала зустрічатися із Ріком Россом, чи просто за кругленьку суму. Як би там не було, а відео за його участю переглянули на YouTube більше 3,4 мільйонів разів, перш ніж його видалили співробітники відеоресурсу.