Новини

Адам Левайн сказав Олександрі Даддаріо «Чекати», а потім розмазав її обличчя

9 февраля 2018

Режисером ролика став Девід Маєрс. Тризполовиноюхвилинний ролик починається з того, як Левайн голим торсом з’являється на панахиді Даддаріо. Акторка ж лежить у труні в бікіні. Вокаліст Maroon 5 кладе на неї скорпіона, і та пробуджується зі смертного сну. Тим часом один із родичів у чорному костюмі поцілює Левайну кулаком в обличчя.

Після цього відбуваються дивні повороти сюжету. То він намагається торкнутися обличчя Олександри, а воно перетворюється на палітру з фарбами. В іншому епізоді Адама оточують русалки. А наприкінці відео його розплітають, наче клубок ниток.

Минулого місяця гурт Maroon 5 також представив кліп, створений за допомогою снепчат-фільтрів. Там зображено Левайна, котрий ходить своїм будинком і приміряє на собі морди тварин.

«Wait» – це другий сингл зі свіжого альбому колективу «Red Pill Blues», який потрапив до крамниць 3-го листопада й дебютував на «Billboard 200» на срібній позиції. На підтримку студійника гурт розпочне тур Північною Америкою, що триватиме з 30-го травня по 15-те жовтня. Під час поїздки до  музикантів зголосилася приєднатися Джулія Майклс.