Новини

Ані Лорак показала фото з велосипедної прогулянки

21 сентября 2017

Нещодавно «ПОпконвеєр» повідомив, що Катерина Бужинська пішла під вінець, а сьогодні вона вже встигла поділитися деталями весілля. Так, щаслива зірка розповіла, що їхні з чоловіком обручки є іменними та створювалися спеціально на замовлення. Окрім того, Бужинська зізналася, що дуже хоче народити трьох дітей: двох синів і донечку. Шлюбна церемонія відбулася в болгарській столиці Софії, там же молодята посадили деревце, як символ благополуччя.

Поки хтось лише планує поповнення в сім’ї, інші вже святкують народження дітей. Оригінальним чином відзначив батьківство Тамерлан — він присвятив первістку татуювання. Син співака Тимур з’явився на світ у січні. Тож щасливий татусь вирішив намалювати на грудях відбиток руки малюка і дату його народження. Більше того, Тамерлан разом із дружиною Оленою Омаргалієвою записали пісню, яка теж є присвятою їхньому первістку.

Тим часом, Ані Лорак на своїй сторінці у Фейсбук показала приклад, як провести вихідні з користю для здоров’я. Вечірки і тусівки зірка проміняла на велосипедну прогулянку й одразу ж похвалилася фотографією в соціальній мережі.

А от Вірі Брежнєвій відтепер ще більше бракуватиме вільного часу — вона почала інтенсивно вивчати англійську мову. За словами зірки, на такий крок вона зважилася після того, як зрозуміла, що її старша донька володіє англійською краще за неї. Окрім того, знання інтернаціональної мови стане Вірі в пригоді під час її першого закордонного турне, яке наразі вона планує.