Новини

Аріана Ґранде каже, що вони з Дожею Кет записали сумісну пісню

14 мая 2020

На шоу Зейна Лова цього тижня Ґранде мовила, що «одержима» Дожею, і що вони працювали разом упродовж останніх місяців.

«Мені вдалося попрацювати з [Дожею] раніше цього цього року над піснею, яку я хочу зберегти до часу, коли можна буде її представити, – сказала Ґранде перед тим, як пригадати: Пам’ятаю, що коли написала це й надіслала їй, вона була в душі, і відреагувала так: «Су*а, я мені це до душі»».

Дожа зголосилася працювати над композицією одразу, продовжила Ґранде.

«Я така: «Не треба поспішати. Хай там як, я не представлю проєкт незабаром.» Гадаю, це було наступного ранку: вона перетелефонувала мені й танцювала тверк під це. Її волосся спало: вона так гаряче тверкувала, що перука геть злетіла! Вона підготувала цілий куплет, усе підготувала.

Каже така: «Наскільки великий уривок я можу зробити? Бо це шалено надихає, і я просто прагну творити». А я така: «Настільки великий, як побажаєш. Зроби це. Якщо ти надихнулася щось висловити, уперед». Тож вона просто взялася за це: це так весело, і я це люблю. На сьогодні це моя улюблена пісня».

Новина про співпрацю з’явилася після того, як цього тижня твір Дожі та Нікі Мінаж «Say So» посів верхівку синглового чарту США.

Під час інтерв’ю Ґранде також ушанувала покійного репера Мака Міллера. За словами виконавиці, для нього «нічого не мало більшого значення, аніж музика».