Новини

Джастін Бібер й Аріана Ґранде записали доброчинний сингл

4 мая 2020

Виконавці-ровесники (обом двадцять шість років), котрі користуються послугами одного менеджера Скутера Брауна, повідомили, що підготували благодійний сингл «Stuck With U» Усі кошти, виручені за допомогою пісні, спрямують дітям, котрі найбільше потребують допомоги під час пандемії COVID-19.

«Ось оголошення. Дуже схвильований, тому що ми нарешті це зробили. Я випускаю нову пісню #StuckwithU зі своєю подругою @ArianaGrande наступної п’ятниці, 8-го травня», – написав Бібера в інстаграмі.

Аріана додала:

«Виторг від потоків та продажів #stuckwithu буде передана дитячим фондам для фінансування дотацій та стипендій дітям і медичним працівникам, невідкладним медичних службам, фельдшерам, працівників поліції та пожежникам, котрі працюють на передовій під час глобальної пандемії».

Скутер теж уставив свої п’ять центів:

«Сьогодні дотримуємося обіцянки платини наперед: оголошуємо нашу ініціативу на @sb_projects видати кілька синглів цього року з доброчинною метою в ці часи. Удячний Аріані та Джастіну за те, що долучилися з цією дивовижною піснею #stuckwithu».

Зірки естради востаннє об’єдналися для виступу під час гедлайнерства Аріани на торішній «Коачеллі». Вони виконали дуетом пісню Бібера 2015 року «Sorry», що стало першим виступом Джастіна наживо за два роки.