Новини

Аріана Ґранде вибачилася за невдалий жарт про Джонбенет Ремсі

30 июля 2019

Аріану Ґранде розкритикували за написане в мережі, після чого вона вибачилася. У бік попзірки полилися скарги після того, як 29-го липня вона прокоментувала знімок шестирічної королеви краси, котру загадково вбили в дев’яностих. У нині видаленій публікації друга співачки Дуґласа Міддлбрука була вкладена світлина Джонбенет Ремсі, зображена на обкладинці журналу. В словесному обрамленні до знімка йшлося: «Після того ніхто більше не робив обкладинок».

Аріана прокоментувала цей пост: «Не можу дочекатися, коли це стане твоїм костюмом на Геловін». На це Міддлбрук жартома відповів: «Уже працюю над цим».

Згодом ці публікації видалили.

Але деякі шанувальники були досить спритними, щоб зробити скриншот слів Ґранде, після чого до неї почали звертатися з такими запитаннями:

«Чекати на що? Восьмирічну [прим.: автор посту помилився щодо віку] дівчинку жорстоко вбили, це не може бути чиїмось костюмом…»

Пізніше Ґранде відповіла на реакцію публіки й визнала свою помилку, заявивши: вона розуміє, що «це геть не смішно». «Це просто вилетіло, я щиро прошу вибачення», – твітнула зірка.

В іншому вилученому вибаченні Аріана подякував своїм шанувальникам за те, що вони «не бояться дорікати їй за її ла*но».