Новини

Аріана Ґранде захистилася судовою забороною від фана, якого заскочили біля її будинку

7 мая 2020

Про 26-річну попзірку та її мати Джоан Ґранде подбали постійним обмежувальним ордером проти чоловіка, котрого в березні заарештували в лос-анджелеському домі виконавиці.

Як повідомили в «E! News», шанувальникові наказали залишатися на відстані щонайменше ста ярдів (близько дев’яноста одного з половиною метра) від Аріани, Джоан і їхніх осель. За словами Джоан, правоохоронці «виявила нотатки в [наплічнику] чоловіка, у котрих він висловлював бажання та погрозу вбити» її дитину.

У судовій декларації ненька писала:

«Я боюся за свою безпеку та безпеку моєї доньки. Через дії пана Генрікеза я страждала й надалі страждаю від емоційного розладу. Боюся, що пан Генрікез прийде до мене додому в майбутньому».

Фіделя Генрікеза заарештували біля будинку виконавиці «7 Rings». Він опинився на території нерухомого майна Аріани, обійшовши службу охорони, постукав у двері та попросив поговорити з артисткою, хоча тоді Ґранде не було вдома.

Поліцейські взяли Фіделя під варту 14-го березня. Непроханого гостя затримали за проникнення, а також спротив правоохоронцям. Повідомляли, що порушник, плюнув на одного з копів, які прибули на місце події, щоб заарештувати його.

Також джерела зазначили: незрозуміло, як чоловік обійшов охоронників і підійшов до дверей будинку, але щойно про це дізналися, одразу викликали поліцію.

Коли на місце події прибули офіцери, вони нібито знайшли любовну записку для Аріани, яка включала маршрут до її помешкання.

Попзірка тоді не говорила публічно про інцидент, але згодом звернулася до судів, щоб отримати стримувальний ордер.