Новини

Аріана Ґранде заперечує сварку з Нікі Мінаж

7 февраля 2019

Аріана Ґранде спростувала чутки про ворожнечу з Нікі Мінаж. Спекуляції ширилися мережею відтоді, як тринідадська виконавиця представила пісню «Bust Down Barbiana». Там вона читає: «Я досі перемагаю, Піккіана, Перкокетс, попіана, убивчий біт, спасибі тобі, Аріана».

Після почутого деякі користувачі припустили: рядки спрямовані проти Ґранде. Аріана ж відповіла їм у Твіттері:

«Сварки нема. Між нами завжди була тільки любов. Вона завжди була поруч (у реальному житті), коли мені була потрібна чиясь підтримка, і я завжди буду поряд із нею. Ми любимо одна одну».

Мінаж підтвердила дружбу у своєму пості. «Не більше, аніж ти була в моєму житті за межами сцени. Люблю тебе. На все життя».

Про тісну дружбу виконавиць відомо давно. Щодо професійних справ, то раніше вони попрацювали разом над треками «Bang Bang», «Side to Side» і «Bed».

Серед інших новин про Ґранде: днями на неї позвалися до суду через кліп «God Is A Woman». Артист із Лас-Вегаса заявив про порушеннями авторських прав на зображення, використане в ролику. За словами позивача, він створив те зображення 1999 року.

А вже завтра, 8-го лютого, виконавиця має представити новий альбом «Thank U, Next». Свіжий диск прибуде всього через шість місяців після її останнього лонгплея «Sweetener», і включатиме заголовковий хіт-сингл, а також нову пісню «7 Rings».