Новини

Артем Пивоваров презентував четвертий студійний альбом “Земной”

8 ноября 2019

“Земной” — це продовження концепції стихій Артема Пивоварова, яка не обмежилася альбомами “Стихия воды” і “Стихия огня”, а продовжилася третьої стихією — стихією землі. Артист занурює слухача у новий симбіоз музики та енергії.

До альбому увійшли десять пісень, серед яких — вже випущені сингли: “Мимо меня”, “No.1”, “Карма”, “2000” і дуетна пісня зі співачкою Йолка “В каждом из нас”.

У створенні альбому брали участь: Денис Соколов, Сева Готчієв, Нікіта Трофимов (Pivovarov Production), Тім Решетько (MCHLSS), Максим Продан (Rayden), Діма Шнайдер, Нікіта Шкуропат.

Робота над треками, що увійшли до альбому “Земной”, створювалися упродовж року.

— “Земной” — про просте й важливе. Для світу і про світ. Альбом про єдність, свободу, любов і про людей в цілому. Новий етап, нове життя, нове перевтілення. У кожної з пісень — своя історія. Місцями вона чиста і прозора, як вода, а часом — відносить ураганом і обпікає при першому знайомстві. У кожної з пісень своє життя. І ми віримо в те, що нові життя і історії будуть народжуватися у нових людей при прослуховуванні цих композицій, — розповів про свій альбом Артем.

8 листопада альбом “Земной” стане доступним на всіх цифрових майданчиках.