Новини

Артем Пивоваров презентував головний трек нового альбому

22 ноября 2017

Робота над треком «Полнолуние» була закінчена на початку поточного місяця. Сингл уже з’явився на музичних платформах і офіційному каналі артиста в Ютюбі. Автором музики і слів новинки, як і всіх треків, що потраплять до альбому, виступив Артем Пивоваров, а за аранжування, зведення та мастеринг відповідала його компанія.

«»Полнолуние» – це історія драматичних відносин, у яких частка містики і любові досягла гарячої позначки. У ньому є все: від боротьби принципів і злиття споріднених душ до протистояння містичним силам», – розповів Артем Пивоваров. – Місяць керує почуттями, інтуїцією, тому повний місяць – період, у який здатність до внутрішнього сприйняття світу, емоції та переживання максимально вириваються назовні».

Попри те, що сингл став головним треком платівки, він не відображає характер альбому, а лише відкриває одну зі смислових сторін «Стихии Огня». В основі кожної пісні з нової збірки – різні аспекти життєвих цінностей людини: любов, дружба, саморозвиток, творчість, які об’єднуються в один лонгплей «Стихия», зазначають представники співака.

Альбом «Стихия Огня» – друга частина студійника «Стихия», яка ідейно продовжує першу частину платівки – «Стихию Воды». У двох музичних стихіях – вогню і води – зливається воєдино мозаїка стилів з медитативних мелодій, танцювального груву й потужних бітів, створюючи цілісний музичний продукт з двадцяти композицій.

Як зазначають, альбом став викликом для самого Артема, адже кожен з синглів платівки не схожий на попередні. У трекліст «Стихия Огня» увійшло десять треків, три з яких фічеринги, записані з реперами Anacondaz, харківським аматором Fenoman і білоруським гіп-гопером Бакеем.