Новини

Ассія Ахат розпочне тур містами України

19 января 2018

Початок музичної мандрівки запланований на 14-те березня. Тур охопить шість найбільших міст країни – Київ, Львів, Одесу, Дніпро, Харків і Запоріжжя.

Окрім музичного колективу в розширеному складі учасником концертів стане шоу-балет «Freedom» під керівництвом Олени Коляденко. Всього на сцени в різних номерах вийде більше ста музикантів і танцюристів.

У межах шоу Ассія Ахат виконає світові хіти, що потрапили до студійника «All-In», а також класичні твори, які полюбилися публіці.

Інструментальний альбом «All-In» видали в жовтні 2017-го року. Лонгплей об’єднав тринадцять світових хітів у нових оркестрових аранжуваннях. Ідеться, зокрема, про «Unbreak My Heart» Тоні Брекстон, «S.O.S.» групи ABBA, «Superstition» Стіві Вандера, «Viva La Vida» Coldplay, «Moves Like Jagger» Maroon 5. Головну скрипкову партію в усіх композиціях виконала Ассія Ахат.

Наразі відео на трек «Unbreak My Heart» у виконанні Ахат набрало понад два мільйони переглядів.

Музичним продюсером альбому став шістнадцятиразовий володар премії «Греммі» Умберто Ґатіка, який раніше співпрацював з Майклом Джексоном, Шер, Селін Діон, Мераєю Кері, Тіною Тернер й іншими знаменитостями. У запису також узяв участь один із найкращих сесійних гітаристів США Дін Паркс, котрий виконував гітарні партії в композиціях Боба Ділана, Даяни Кролл і Мелоді Гардо. Робота над «All-In» тривала кілька років у студіях Лос-Анджелеса, Нью-Йорка і Парижа.

«Цей альбом грає ключову роль в моїй кар’єрі й творчості. Спеціально для запису «All-In» я опанувала нові техніки гри на скрипці, які задіюють для виконання джаз-і рок-композицій. Ну і, звичайно, робота з Умберто Ґатіка та приголомшливими сесійними музикантами – це безцінний досвід і справжнє задоволення. Я впевнена, що моя нова програма сподобається як меломанам, котрі знаються на тонкощах інструментальної музики, так і масовій аудиторії, що вже багато років любить ці геніальні композиції», – зазначила Ассія.

Спеціально для концертів в Україні Ассія Ахат перерве велике турне по містах США, де заплановано двадцять чотири концерти. У першій половині березня артистка виступить у містах Ріно, Сан-Франциско, Сакраменто, Феніксі, Лос-Анджелесі, Окснарді, Ріверсайді, Сан-Дієго, у квітні – в Рочестері, Бостоні, Атланті, Нью-Йорку, Гартфорді, Провіденсі, Бетлехемі, у травні – у Гранд-Рапідсі, Детройті, Чикаго і Новому Орлеані.

Нагадуємо, у серпні 2017-го відбулася прем’єра відеокліпу на композицію «Переплетает». До цього, у березні того ж року, Ассія Ахат оприлюднила сингл «Диско», спродюсований студією Дмитра Монатіка.