Новини

Батьки Бібі Рекси одужали від COVID-19

29 мая 2020

30-річна співачка повідомила, що її тато й ненька, котрі живуть у Великому Яблуку, заразилися вірусом. Вона так хвилювалася за них, що вирішила перетинати всю країну від свого будинку в Лос-Анджелесі до Нью-Йорка, щоб доглядати за рідними.

Артистка розповіла в інтерв’ю:

«Вони занедужали… І вельми хворіли три тижні, я дуже нервувала. Думала здійснити тривалий переїзд, щоб подбати про них. Вони були настільки безутішні через те, що мене з братом не було поруч, але нарешті їм стало краще. Нарешті вони знову можуть відчути смак їжі. Я дуже вдячна».

Бібі сподівається, що в Нью-Йорку все почне покращуватися після того, як місто сильно постраждало від пандемії.

Вона сказала:

«Я щаслива, що Нью-Йоркові стає значно краще, і Східне узбережжя починає бачити світло».

Тим часом Рекса на карантині занурилася в музику. Вона поділилася:

«Я чимало спілкувалася в зумі з Девідом Ґетою. Ми попрацювали над кількома дивовижними піснями. Я – палка шанувальниця Девіда… Він увімкнув кілька пісень, над котрими працює, і здавалося, вони створюють справді цікавий настрій. Я люблю все, що він робить.

Я фактично закінчила свій альбом, і він перебуває в процесі міксування. Я в захваті від цього. У мене пішло на нього два роки, і, очевидно, коли почалася ця ситуація з коронавірусом, вона начебто загнала мене в стійло. Мої шанувальники дуже засмучуються, але я реагую якось так: «Обіцяю, очікування будуть виправдані!» Я справді люблю цей альбом дужче, аніж будь-який інший».