Новини

Бідне дитинство перетворило Кеті Перрі на накопичувачку

11 февраля 2019

Гітмейкерка «Roar», якій поставили діагноз «обсесивно-компульсивний розлад», наполягає, що схильність до накопичення в неї пов’язана зі скрутою в дитинстві.

В інтерв’ю журналу «Paper» артистка розповіла: «Ви здобуваєте щось і думаєте: «Мені це ніколи не дістанеться знову», – або: «Я ніколи не матиму грошей, щоб купити це ще раз». За цим стоїть психологія. А потім ви раптово розумієте, що можете собі щось дозволити, і ваш розум сходить із рейок. У мене хронічний ОКР».

Щоправда коли йдеться про речі її бойфренда Орлндо Блума, то співачка не зволікає з прибиранням.

«Мій хлопець навіть не знає, що поки його не було вдома, я викинула його сумку з засобами догляду. Я сказала йому: «Куплю тобі на Різдво нову». А він такий: «Ех, вона мандрувала зі мною по світу десять років», – і що він бажав її зберегти на згадку. Я я відповіла: «Щойно ти поїхав, вона полетіла до смітника»».

Але є речі, якими Кеті дорожить, і яких артистка ніколи не позбудеться – її костюми.

«У мене їх чимало. Я зберігаю свої костюми, костюми моїх танцівників, увесь гастрольний одяг. Мій пістолет для збитих вершків. Я – колекціонерка, ось як мені це подобається називати. У мене в гаражі немає машин, бо замість них там – купа одягу. Так було в кожному будинку, де я жила», – поділилася Кеті.