Новини

Black Eyed Peas – хедлайнер Atlas Weekend 2019

1 марта 2019

Їхні альбоми стають мультиплатиновими, а треки ставлять рекорди зі скачування. 16-кратні номінанти “Греммі” та рекордсмени чарту Billboard. Після возз’єднання в 2016-му колектив повернувся до витоків і записав альбом у жанрі альтернативний хіп-хоп. Зараз у колективу первинний склад і назва. Через 13 років вони знову готові влаштувати шоу для українських фанів і виконати свої легендарні хіти.

Нагадаємо, хедлайнером Atlas Weekend також стане американський дует The Chainsmokers – володарі “Греммі” за найкращий танцювальний запис, автори суперхітів “Closer”, “Don’t Let Me Down”, “Something Just Like This”, електронні хітмейкери, відомі своїми колабораціями з Coldplay, Tiёsto, 5 Seconds of Summer і Halsey.

Фестиваль Atlas Weekend 2019 відбудеться на ВДНГ з 9 по 14 липня. Серед вже оголошених учасників опен-ейра: переможець Brit Awards 2019 Tom Walker, автор пісень, які звучать в серіалах “Велика маленька брехня” і “Форс-мажори” Michael Kiwanuka, легендарний Drum&Bass проект Noisia, американці Our Last Night і українці The Hardkiss з фестивальною презентацією альбому “Залізна ластівка”.