Новини

Black Eyed Peas представив перший сингл відтоді, як гурт залишила Ферґі

14 сентября 2018

Після певного забуття ЗМІ гурт Black Eyed Peas нарешті повертається з новим синглом. Тріо представило трек «Big Love». Також артисти повідомили, що видадуть «Masters of the Sun» – свій перший за вісім років альбом. Це також буде їхній перший студійник відтоді, як гурт покинула Ферґі (Стейсі Ферґюсон).

Пісня зосереджена на низці питань, серед яких – збройне насилля та жорстокість поліції. «Настав час для прав і миру, будь ласка, не треба більше насилля. Спілкуйтеся з добротою, разом – ми об’єднані, – лунає читання apl.de.ap. – Коли ми одне ціле, ніщо нас не розділить».

«Big Love» – це перший сингл за десять років. А ще колектив раніше видав треки «Ring the Alarm» і «Constant Part 1 and 2». Виручна від «Big Love» буде спямована на доброчинність (соціальні проекти).

«»Masters of the Sun» має дістатися публіці 12-го жовтня. У травні will.i.am зазначив, що майбутня платівка буде зосереджена на доброчинності: «У ньому ми втілили широкий спектр задумів. Тут – і про аудіодослідження, і активізм, і про філантропію. Уся наша нинішня музика відображає цей бік, доброчинний бік, який ми обрали як люди, а також дорогу незалежності».

«Тож ap розкаже про школу, яку він заснував на Філіппінах, він подбав там про низку шкіл, – продовжив артист. – Я очолив позашкільну програму тут, у Східному Лос-Анджелесі, де ми вчимо наших дітей науки, технологій. І Taboo із місцевим співтовариством й Американською онкологічною спілкою просто старається донести важливі питання до громадськості».

На підтримку нового альбому Black Eyed Peas влаштує європейський тур. Гастролі почнуться 27-го жовтня у Великобританії та триватимуть до 18-го листопада, коли колектив дасть концерт у Німеччині.