Новини

Буде вам альбом: Джон Ледженд пообіцяв цього року видати чергову платівку

18 марта 2020

Гітмейкер «All of Me» дав концерт у межах проєкту «Сесії солідарності: разом удома» від «Global Citizen Festival».

Під час виступу співак поділився з фанами, що він на стадії міксування свого першого після «Darkness and Light» 2016 року альбому та святкової платівки 2018-го «A Legendary Christmas».

Під час інстаграм лайву на тлі пандемії коронавірусу він зазначив:

«Просто щоб ви, друзі, знали: цього року я видаю новий альбом. Усі вдома, вам потрібно щось, вам потрібна музика, ТБ, фільми. Вам потрібні речі для розваги, тому я збираюся викласти музику. Ми випустимо музику. Я не знаю, яким буде графік, ми просто починаємо викладати речі. Наразі ми міксуємо чимало записів. На щастя, я вже написав і записав більшу частину цього».

Виконавець авдіо «Ordinary People» також зіграв уривок пісні з майбутнього лонґплея. Композиція має назву «Actions Speak Louder Than Love Songs». У музичній доріжці використано семли з «The Edge» Девіда Маккаллума (їх також задіяв у своєму гіті «The Next Episode» 2000 року Dr. Dre).

Під час виступу музиканта можна було спостерігати за запитами авдиторії: його трирічна донька Луна побажала слухати свою улюблену пісню, яку Джон записав із Аріаною Ґранде для лайв-екшн-римейку діснеївської класики «Красуня і Чудовисько».

Джон, у якого з Кріссі Тейґен є 22-місячний син Майлз, іще виконав власні пісні, серед яких «Stay With You», «Everybody Knows» і «Good Morning».

До слова, на початку цього тижня «Сесії солідарності» розпочав Кріс Мартін із Coldplay.