Новини

Брітні Спірс поділилася міркуваннями про двадцятиріччя пісні «Oops!…I Did It Again»

30 марта 2020

Брітні Спірс не проґавила ювілею свого шлягера «Oops!…I Did It Again». Артистка видала його як головний сингл зі свого другого однойменного альбому. Запис сягнув дев’ятої сходинки в чарті «Billboard Hot 100» і забезпечив Брітні номінацію на «Греммі» у категорії «Найкращий жіночий вокальний попвиступ».

Реліз супроводжувався музичним відео, у котрому співачка носить червоний ПВХ-костюм. Спірс виклала зображення у вищезгаданому костюмі в інстаграмі, яке прокоментувала:

«Упс!.. Наскільки хутко минуло двадцять років! Аж не віриться. Пам’ятаю, червоний костюм був настільки спекотним… А тепер ми сидимо на карантині та бажаємо опинитися на Марсі… Я, звісно, жартую! Але якщо серйозно, то ви всі виказали надзвичайну підтримку цій пісні, і я вам за це дякую… Зичу вам усім любові». 

Виконавиці «Toxic» узагалі пощастило пригадати знімання, оскільки під час них Брітні серйозно травмувала голову (як тоді повідомили, на неї впала камера).

Після нещасного випадку Лінн Спірс, ненька знаменитості, побоювалася, що у Брітні, можливо, був струс мозку. Медики обробили співачці рану, наклали шви, і через чотири години вона продовжила знімання.