Новини

Через пожежі в Каліфорнії Леді Ґаґу евакуювали з її будинку

12 ноября 2018

Як повідомили в «BBC News», понад двісті п’ятдесят тисяч осіб мали тікати зі своїх осель від трьох великих пожеж. Уже загинуло дев’ять осіб.

Леді Ґаґа завітала в Інстаграм, де показа, як зі своєю командою складає речі в машини. При цьому на задньому тлі видніється дим. «Сьогодні молюся за всіх», – зазначила вона.

«Я подумки з тими, хто страждає сьогодні від цих мерзенних пожеж і сумує через утрату своїх будинків або близьких, – пізніше долала співачка у Твіттері. – Сиджу тут і думаю: цікаво, чи згорить мій дім?»

Днями також повідомили, що пожежі дібралися до помешкання Кевіна Паркера з гурту Tame Impala, через що він був змушений евакуюватися зі свого дому в Малібу, де записує нову музику.

Іще руйнувань у Малібу зазнала нерохомість Каньє Веста й Кім Кардашіан. «Я чула, як язики полум’я облизують нашу домівку на Гідден-Гіллс, – розповіла дружина репера послідовникам. – Ми всі в безпеці, а це – найважливіше».

Стихія вплинула й на знімання серіалу «Світ «Дикий Захід»». У заяві його творці зазначили: «Ми поки не знаємо, наскільки значні збитки… Важливіше те, що з людьми, які постраждали від цих жахливих пожеж».

Евакуація Леді Ґаґи відбулася через кілька днів після того, як артистка виголосила пристрасну промову про психічне здоров’я та самогубство. Знаменитість мовила: «Ми втрачаємо покоління молоді». Також вона розповіла про свої проблеми з психічним здоров’ям.