Новини

Чоловік і дві жінки одночасно судитимуться з Ашером через статеве захворювання

21 сентября 2017

Скандал із приводу захворювань, які передаються статевим шляхом, і в у центрі котрого опинився Ашер, триває. Дві жінки та чоловік збираються позватися на виконавця до суду. За їхніми словами, співак передав їм герпес. Адвокат знаменитості Лайза Блум сказала, що сьогодні подасть справу і збере прес-конференцію. Одна з жінок прибуде на зустріч, інші передбачувані жертви залишаться анонімними.

«Минулого тижня кілька жінок звернулися до мене, стверджуючи, що Ашер мав із ними незахищений інтим, коли в нього 2009 року діагностували герпес. Вони кажуть, що він їм не розповів про своє статеве захворювання. Така поведінка була б жахливою, незаконною та небезпечною для здоров’я жінок», – розповіла Лайза «HollywoodLife».

Останній позов проти Ашера надійшов від пані з Атланти. Жінка судиться зі співаком через недбалість, спричинену шкоду й емоційні розлади, і вимагає від нього десять мільйонів доларів. Після позитивного результату тесту на статеві захворювання, вона підвищила суму до двадцяти мільйонів доларів.

Як повідомлялося раніше, Ашерові довелося виплатити 1,1 мільйона після подібного суду 2012 року, коли довели, що він заразив свою тодішню партнерку герпесом. Згідно з юридичними документами, хітмейкер «Yeah» мав «зеленуваті виділення», що виходили з його статевого органа. Після отриманого від лікарів позитивного результату тесту на статеві захворювання, він, очевидно, не обмежив незахищені інтимні контакти з деякими особами.