Новини

Деймон Алберн: «Новий запис Gorillaz швидкий та енергійний»

21 сентября 2017

Під час інтерв’ю для «Rolling Stone», Алберна запитали, над чим він нині працює. Артист відповів: «Я на ранньому етапі створення нового запису Gorillaz. Його звучання доволі жваве та енергійне. Останніми роками я застряг на створенні фортепіанних мелодій десь на Бродвеї. Хочу зробити щось зовсім протилежне до цього».

Джеймі Г’юлетт упродовж кількох останніх років оприлюднював певну інформацію про студійник, що підтверджує прогрес у його створенні.

«Ми працюватимемо над Gorillaz наступного року. Деймон почав робити музику для інших проектів. Я зараз над цим трохи працюю і 2016 буде повністю присвячений гурту», – розповів Г’юлетт ресурсу «NME».

Він також сказав про корективи візуального супроводу колективу: «Це ми будемо змінювати. Поки що я не можу вам сказати як. Але, звісно, усе буде по-іншому. Мені нецікаво робити те, що було раніше. Як Деймон змінює свою музику та напрямок руху, так і я. Це буде інакший погляд».

2012-ого року Алберн припустив, що новий матеріал гурту навряд з’явиться. А торік він розповів «NME», що може видати новий альбом Gorillaz хоч і наступного тижня. Цього року виконавець повідомив: проект може продовжитися без участі Г’юлетта. Остання звістка остаточно не підтверджена.