Новини

Демі Ловато поскаржилася на колишню подругу, яка дала інтерв’ю після її передозування

19 ноября 2018

Виконавицю пісні «Confident» відвезли до медзакладу після підозри в передозуванні. Було це в липні 2018-го. Пізніше вона інтенсивно лікувалася в лос-анджелеському реабілітаційному центрі.

Останніми місяцями Ловато була тихою, хоч у вухо бгай. Але повз одне з повідомлень у соцмережі вона не змогла пройти. У тому пості шанувальник назвав оточення артистки «гнилим».

«Було геть несправедливо звільняти Дені, вона – одна з небагатьох, хто дійсно піклувалися про здоров’я Демі, а також допомагав їй протягом трьох років. Вона оточена людьми, які цікавляться лише її грошима, а вона цього не помічає», – написано від імені користувача Твіттеру @demisxlx_. Ця публікація також є в Інстаграмі.

У пості на фотохостингу додано: «Команда Демі така гнила, а вона цього не усвідомлює. Їй потрібні кардинальні заміни. Здебільшого йдеться про танцюристів, які претендують на дружбу. На кшталт @d…… й інших».

26-річна Ловато не погодилася з написаним. Вона відповіла:

«Ви геть не розумієте, про що говорите. Справжні друзі не дають інтерв’ю про вас, коли у вас передозування».

Фани припускають, що співачка згадала свою подругу й танцівницю Дані Вітале, або ж колишню тренерку Даніель Мартін. Цих жінок об’єднує те, що вони вже не працюють із Ловато.

Вітале раніше розповіла про передозування Демі. Річ у тім, що деякі шанувальники співачки звинуватили в її рецидиві танцівницю.

«Я НІКОЛИ в житті не торкалася, ба навіть НЕ БАЧИЛА наркотиків. Я НЕ ПРИЙМАЮ НАРКОТИКИ й поготів нікого не заохочувала їх уживати, не поставляла їх людям, яких люблю», – зазначила танцівниця в серпневому пості.

Тим часом Мартін поділилася в інтерв’ю цього місяця, що більше не працює з Ловато.

«Якщо чесно, я втратила роботу через те, що висловилася за неї, – мовила Мартін. – Направду сумно. Я нічого не скоїла, тільки наділила її силою. Нічого поганого не скажеш».