Новини

Демі Ловато повернеться на сцену під час цьогорічної церемонії «Греммі»

15 января 2020

Демі Ловато готується до появи на «Греммі 2020». Артистка вперше виступить у прямому ефірі з моменту майже фатального передозування.

Гітмейкерці «Confident» довелося на деякий час попрощатися зі сценою, оскільки вона зазнала серйозного наркотичного рецидиву влітку 2018 року. Але нещодавно співачка поділилася планами пожвавити своє повернення в музику, і тепер вона долучилася до списку відомих колег, що візьмуть участь в одному з найвеличніших музичних вечорів.

«Я ж говорила вам: коли наступного разу, коли ви почуєте мене, я співатиму», – написала 27-річна виконавиця шанувальникам в інстаграмі у вівторок 14-го січня.

На початку грудня 2019-го Ловато справді дражнила фанів поверненням, коли розмістила цілковито чорне зображення з підписом «Наступного разу, коли ви почуєте мене, я співатиму…»

Поки не відомо, що саме Ловато виконає на «Греммі». Вона складе компанію Аріані Ґранде, Біллі Айліш, Lizzo, Aerosmith, Ґвен Стефані і Блейкові Шелтону, котрі також з’являться на одній сцені в Лос-Анджелесі 26-го січня.

Ловато також повернула до себе увагу в листопаді, коли розкрила свою кризу здоров’я у відвертому інтерв’ю з Ліндсей Піплс Ваґнер під час «Teen Vogue Summit».

На заході попзірка зізналася, що хвилюється знову зіштовхнутися з живою аудиторією, хоча наполягла, що їй стало зручніше у власній шкурі:

Демі зазначила:

«Я багато пережила, і це справді моя перша публічна поява, тому я трохи нервую. За останній рік я чимало дізналася. тонни. Я відчуваю, що тепер ліпше опановую себе та розумію, де я».