Новини

Демі Ловато та DJ Khaled приготували сумісний трек «I Believe»

21 февраля 2018

Тур Північною Америкою – не єдине, задля чого Демі Ловато й DJ Khaled об’єднали зусилля. Артистка виклала на своїй обліківці в Твіттері тизер нової пісні, створеної з колегою. Композиція «I Believe» слугує саундтреком до фентезі-стрічки «Складки часу».

22-секундний уривок відображає потужний вокал Демі. Візуальним тлом для тизера послугувало відео з фільму. Чуємо спів: «Я вірю, я вірю, я вірю в себе. Вони кажуть, що я зможу все, Якщо я вірю, якщо я вірю в себе». Наприкінці ролика Khaled промовляє назву діснеївського фільму.

«Ах! Я вельми рада нарешті розповісти вам, любі, що моя нова пісня #IBelieve із @djkhaled буде саундтреком для стрічки «Складки часу»», – зазначила Ловато. – Переглядайте фільм і слухайте альбом 9-го березня».

Окрім Демі й Khaled’а збірка саундтреків до фільму включатиме пісню «Flower of the Universe» Шаде. Це буде її перший виданий за вісім років запис. Сіа Ферлер заспіває у трекові «Magic». А ще на дискові відшукається місце для музичного супроводу від композитора Раміна Джаваді, котрий писав мелодії для «Гри престолів».

Режисером стрічки стала номінована на «Оскар» Ава Дюверней. «Складки часу» – це епічна пригода, що влаштовує з глядачем мандрівку в часі та просторі, вивчення світла й темряви і зрештою – любові.

У ролях – Різ Візерспун, Мінді Калінґ, Опра Вінфрі та Леві Міллер.