Новини

Демі Ловато видалила обліківку в соцмережі після невдалого жарту

5 февраля 2019

Репера з Атланти позавчора, 3-го лютого, заарештували офіцери імміграційної служби на тлі тверджень, що насправді він – британець, річний термін дії візи котрого після приїзду до США у підлітковому віці збіг. Речник відповідного органу зазначив, що виконавця тримають до уточнення даних.

Після того, як у мережі дізналися про інцидент, у Твіттері почали циркулювати меми про британське коріння виконавця.

Ловато дозволила собі зазначити, що насолоджувалася нескінченним потоком онлайн-жартів, після чого користувачі взялися вже за неї.

«Поки що меми 21 Savage були моєю улюбленою частиною «Суперкубка»», – написала співачка у Твіттері.

Відтак Демі засипали коментарями, серед котрих були такі:

«Що ж, Демі, ти – невимовна невдаха, щоб висміювати 21savage. Ніхто не сміявся з тебе, коли ти накачалася наркотиками… Прибери звідсіля цю негативну енергію, я молюся і за тебе… Залишайся благословенною. 21savage»; «Чому чиясь свобода – це смішно. Я не розумію цього жарту»; «Для тебе приємна зміна – це героїн. Імміграційна й митна поліція США – це не жарт, дурна ти чортяка. Наразі він відрізаний від своєї родини та країни, яку знав до цього все своє життя».

Наближена до 21 Savage Кей Гендерсон пригадала, що той підтримував Демі, коли у виконавиці сталося передозування.

«Чорт. Ми були шанувальниками Демі Ловато. Пам’ятаю, що я була в гастрольному автобусі, коли вона проходила через своє лайно, і Savage сказав: «Сподіваюся, вона пройде це через це лайно». Люди дивні, брате».

Долучилися до обговорення й знаменитості. Наприклад, репер Offset із гурту Migos відгукнувся: «Усі ці меми та лайно – несмішні».

Після такого напливу коментарів артистка, схоже, вирішила, що буде недостатньо видалити публікацію, тож вона позбулася всієї обліківки.

Адвокатка 21 Savage Діна Лапполт зазначила, що нині юристи наполегливо працюють над звільненням з-під варти Авраама-Джозефа (так насправді звуть 26-річного репера).