Новини

Демі Ловато відзначає півроку тверезості

29 января 2019

26-річна співачка, котру шпиталізували після передозування в липні 2018-го року, відзначає важливий у своєму житті рубіж. Демі виклала в Інстаграм Сторі знімок того, як тримає в руці синю медаль. Такими відзнаками вшановують членів орнанізацій анонімних алкоголіків або учасників інших груп, які практикують дванадцятиступеневу відмову від шкідливих звичок.

Команда виконавиці також потішила її десертом від популярної кондитерської. У записці до ласощів ішлося: «Щасливих шести місяців. Ми до біса пишаємося тобою. Із любов’ю, команда Д. Л.»

«Найкращий із днів», – зазначила Демі в Інстраграмі поряд зі світлиною солодощів, на яких виднілося число «6».

Пізніше гітмейкерка «Skyscraper» виклала давнє відео, на котрому демонструє мейкап-навички. Вона також розмістила серію кліпів себе в оточенні цуценят у лос-анджелеській кав’ярні для собак і котів, а потім поділилася світлиною нового татуювання – чорної троянди на пальці.

Демі доставили в медичний центр вищезгаданого міста після того, як застали непритомною в її голлівудському будинку. Вона залишалася в шпиталі протягом майже двох тижнів перед тим, як почати стаціонарне лікування.

Тривалий час Демі трималася подалі соцмереж і публіки. А в грудні Демі розповіла про свій шлях до тверезості у Твіттері. Тоді вона повідомила шанувальникам, що чиста, вдячна, що жива, та сказала їм спасибі за піклування.