Новини

Diplo возз’єднався з Бібером і MO для запису нової пісні проекту Major Lazer

21 сентября 2017

Раніше Diplo вже співпрацював окремо з канадським співаком і датською дівою. Тепер він вирішив записати свіжу композицію «Cold Water» для альбому свого проекту Major Lazer із ними обома. За словами виконавця, трек буде представлено упродовж кількох тижнів. Це буде перший сингл із майбутнього альбому Major Lazer.

Diplo почав викладати тизери платівки на початку цього місяця, коли Бібер написав у Твіттері: «Diplo, коли ми представимо цю нову музику?». На що виконавець відповів: «Дай мені лишень швиденько підготувати обкладинку, бо ця пісня – вогонь».

 

Зірка електронної музики раніше створив із Бібером пісню «Where Are U Now», яка з’явилася в альбомах «Skrillex and Diplo Present Jack U» і «Purpose». Композиція потрапила на восьму сходинку «Billboard Hot 100» і принесла Біберові першу статуетку «Греммі» у номінації «Найкращий танцювальний запис».

Diplo також торік підкорював стрим-сервіси піснею Major Lazer «Lean On», до запису якої долучилися DJ Snake і MO. Трек досяг четвертого місця на «Hot 100».