Новини

Дивіться, як чотирирічна Аріана Ґранде виконує пісню Селін Діон

24 декабря 2018

У ролику, котрий зняла мати виконавиці, Ґранде виконує композицію відомої канадки «The Reason» у машині. Остання потрапила до платівки Селін «Let’s Talk About Love» за 1997 рік. Ненька запитує маленьку донечку, що ще вона бажає заспівати, на що та відповідає: «Наступну пісню». У ще одному відео дві Ґранде виконують «Tell Him» Селін Діон і Барбари Стрейзанд.

«Ми досі це співаємо, – написала в коментарі знаменитість. – Вона досі Барбара і так само приголомшлива та мила, якщо не більше».

Переглядайте обидва кліпи нижче.

Наступного року Ґранде має прибути в межах світового туру «Sweetener» до Великобританії й Ірландії. У серпні зірка дасть три концерти в Лондоні, а у вересні відвідає Бірмінгем, Глазго, Шеффілд і Дублін. Дату концерту в Манчестері ще не підтверджено, але співачка пообіцяла шанувальникам, що готує для міста, почесною громадянкою котрого є, дещо особливе.

Звістка про тур прибула після прем’єри синглу «Imagine». Пісня слідує за листопадовою «Thank U, Next», у котрій артистка згадує деяких колишніх, включаючи комедіанта Піта Девідсона та покійного репера Мака Міллера.

Не лише Аріана Ґранде переспівує хіти старших колег. Нещодавно її пісню виконала Майлі Сайрус.