Новини

DJ Khaled розповів про драматичне схуднення: «Вони звуть мене Тонким Джимом»

13 февраля 2019

DJ Khaled розпочав рік із новим оголошенням. Гіп-гоп-артист, який у січні 2018-го став послом «Weight Watchers» (у перекладі – «Спостерігачі за вагою»), поділився драматичними подробицями втрати зайвої маси тіла.

43-річний репер завітав до Інстаграму, де виклав порівняльну світлину в форматі «до/після» того, як позбувся дев’ятнадцяти кілограмів. Нині виконавець, який важив сто тридцять два кілограми, на терезах бачить показник «сто чотирнадцять». DJ Khaled зафіксував те, як повідомляє через відеодзвінок добру новину Шону «Пі Дідді» Кобмсу. Президент лейблу «Def Jam South» поділяє захват музиканта щодо досягнення своєї мети. Під час розмови схудлий зазначив, що любить своє нове здорове тіло.

«Рік тому я казав усім, що це станеться! Я починав зі ста тридцяти двох кілограмів, а зараз офіційно важу сто чотирнадцять! Вони звуть мене Худим Джимом!» – повідомив артист у коментарі. Іще DJ Khaled звернувся до «Спостерігачів за вагою»: «Дякую вам за змінене життя!»

Артист, судячи з його подальших слів, налаштований рішуче: «І я не зупиняюся! Ми продовжуємо перемагати за програмою «Фристайл»! Обіцяю вам! Усе вийде! Приєднуйтесь до мене і перемагайте зі мною та «Спостеріагами за вагою»».

В інтерв’ю для «PEOPLE» артист зазначив, що втрата кілограмів була нелегкою. Під час напружених гастролей йому, мовляв, часто кортіло з’їсти мішок чипсів, але діджей навчився опановувати себе.

Основа програми схуднення виконавця – стеження за раціоном: «Упродовж дня я вживаю низькокалорійну їжу. А потім, коли вечеряю, згадую про невикористані калорії, тож можу насолоджуватися всім, чого душа побажає. Ця система стала для мене способом життя. У деякі дні я їм чизбургери, у деякі – тушковану курку. У якійсь дні я їм салат, а на Новий рік – смажену курятину. Але однаково не виходжу за межі харчових балів».