Новини

DJ Zedd скасував сет в Атланті, імовірно, через інцидент на танцмайданчику

24 января 2019

У США не вщухає цунамі звинувачень у зґвалтуваннях. Тому знаменитості побоюються їх, як вогню. Схоже, автор танцювальних ритмів DJ Zedd також вирішив ізолювати себе від цієї теми. Виконавець композиції «The Middle» раптово відмовився від виступу в клубі «Opera», що розташований в Атланті, Джорджії. Там артист мав тішити публіку 1-го лютого. Про зміну планів Zedd попередив аудиторію у твіті.

«Гей, друзі. Мені шкода, що я більше не виступатиму в «Opera», Атланті, 1-го лютого. Я з нетерпінням чекаю якнайшвидшого повернення до Атланти», – написав артист.

Діджей не пояснив причину скасування, але його публікація з’явилася незабаром після того, як жінка заявила, що її зґвалтували на танцмайданчику вищезгаданого закладу. Вона виклала серію відео про нібито інцидент на Фейсбуку, які нині видалені й передані поліції. Правоохоронці розслідують інцидент.

Неприємна тема може ще дужче зіпсувати репутацію та навіть призвести до ув’язнення (якщо так вирішить суд) Кріса Брауна. Останнього нещодавно заарештували в Парижі.